MacBook-uri, Apple TV-uri si tablete iPad au fost oferite de Apple in promotia Lucky Bag

Lucky Bag Japonia

  Saptamana trecuta v-am spus ca Apple se pregateste sa initieze campania Lucky Bag in Apple Store Japonia pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a cumpara pungi “norocoase” cu produse surpriza. In cursul acestei dimineti promotia a fost initiata, cei de la Apple vanzand pungi de cadouri cu pretul de 320$, ele continand diverse produse disponbile in Apple Store.

  Printre cele mai importante produse oferite de catre compania Apple la acest pret se numara MacBook Air 11 inch 128 GB, Apple TV, iPad Air 2 16 GB, iPad Mini 3 16 GB sau iPod Touch 5G 16 GB. Aceste produse au venit impreuna cu o multitudine de accesorii de la Incase, Air Jacket, Beats, Mophie, Twelve South sau Ultimate Ears, deci e putin probabil ca lumea sa nu fie multumita.

  Indiferent de pachetul pe care clientii il cumparau, ei primeau produse mai scumpe decat pretul platit pentru el. Apple deruleaza anual aceasta campanie pentru cei din Japonia si desigur ca pachetele sunt disponibile in cantitati limitate in Apple Store-uri, promotia nefiind derulata de catre Apple in vreun alt magazin de pe glob.

1 COMENTARIU