Xiaomi Mi – o noua clona a MacBook Air

MacBook Air Xiaomi

  Xiaomi este cea mai cunoscuta companie chinezeasca ale caror produse sunt copiate dupa cele ale Apple, iar acum ea se pregateste sa duca lucrurile mai departe. In imaginile acestui articol aveti prezentat cel mai nou produs Xiaomi si vorbim despre un laptop care este o copie destul de fidela a binecunoscutului MacBook Air al companiei Apple.

  Xiaomi Mi se numeste copia MacBook Air produsa de catre compania din China si puteti vedea ca produsul este aproape in totalitate inspirat din MacBook Air. De la culoarea carcasei si pana la cea a capacelor care acopera cablurile sau chingile, Xiaomi Mi seamana atat de bine cu MacBook Air, logo-ul celor de la Xiaomi fiind singurul lucru care denota faptul ca nu vorbim despre un produs Apple.

MacBook Air Xiaomi 1

  Practic inginerii celor de la Xiaomi au fost din nou gand in gand cu cei ai Apple, la cativa ani dupa lansarea acestui design pentru MacBook Air, iar rezultatul il vedeti in imagini. Xiaomi Mi probabil nu uimeste foarte multa lume, avand in vedere ca Xiaomi a copiat inclusiv stilul Apple de a produce toate conferintele de prezentare a produselor noi.

  Trecand la hardwre, Xiaomi Mi ar urma sa includa un procesor Intel Haswell i7-4500u, 16 GB RAM si un ecran de 15 inch cu rezolutie 1080p. Pretul de vanzare al produsului ar urma sa fie de pana in 500$, deci aproape injumatatit fata de cel al MacBook Air, o versiune modificata a Linux urmand a fi oferita ca si sistem de operare.

  Acestea fiind spuse, Xiaomi a ajuns recent la o evaluare de 45 de miliarde de dolari, dar realizarile lor nu pot fi puse pe seama propriilor inovatii.

MacBook Air Xiaomi 2

MacBook Air Xiaomi 3

3 COMENTARII

  1. De parca sony sau samsugn nu ar avea clone de macbook. Culmea domle’! Astia de la apple sunt varza dar toti ii copiaza. Le curg baleleeeee !!!