La Multi Ani 2015!

Apple 2015

  Iata-ne din nou ajunsi la un final de an si sper ca ati avut parte de 12 luni de prosperitate, sanatate si bucurie in randul celor dragi. Pentru 2015 va doresc sa fiti mai fericiti, mai sanatosi, mai bogati si mai pregatiti sa imbratisati tot ceea ce urmeaza sa primim in lumea tehnologiei.

  iDevice.ro va trece printr-o serie de schimbari in 2015, iar nu pot decat sa sper ca va vor fi pe plac si ca va vor aduce in numar si mai mare pe cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iPhone, iPad si iPod Touch din Romania! La Multi Ani si sa ne citim cu bine in 2015!

61 COMENTARII

  1. La mulţi ani cu sănătate.
    Domnul să vă dea de toate.
    Poate un strop de fericire,
    Poate unul de iubire,
    Poate unul de noroc,
    Poate toate la un loc.

  2. si sa speram ca in anul ce vine vei avea grija mai mare la cum dactilografiezi articolele si nu vei mai sterge comentariile ce iti ofera critica (constructiva).

  3. Utilizez aceasta aplicatie de cand a aparut…e super ok… Pe aceasta cale va urez tuturor un an nou fericit…. La multi ani…

  4. La mulți ani, zaone! Îți doresc pentru 2015 să progresezi pe toate planurile și să ne aduci noutăți mai optimiste din lumea Apple. Un an nou cu bucurie tuturor, indiferent că sunteți fanii iOS-ului, sau Android-ului!

  5. La mulţi ani cu sănătate.
    Domnul să vă dea de toate.
    Poate un strop de fericire,
    Poate unul de iubire,
    Poate unul de noroc,
    Poate toate la un loc.
    Fam. Dragomir