Prima Pagina Apple Telefoanele Samsung genereaza mai multa satisfactie decat iPhone-urile in randul consumatorilor

Telefoanele Samsung genereaza mai multa satisfactie decat iPhone-urile in randul consumatorilor

Apple Samsung satisfactie

  An de an compania Apple s-a mandrit cu premiile acordate de catre o agentie americana de analiza a satisfactiei generate de catre telefoanele mobile in randul americanilor. Desi ea nu a facut inca un studiu care sa includa noile produse Apple, o agentie separata a facut unul si Apple a fost intrecuta pentru prima oara de Samsung.

  In imaginea de mai sus aveti rezultatele studiului, cei de la Samsung ocupand primul loc la 2 puncte distanta de cei de la Apple. Coreenii au inregistrat o crestere de 6.6% in ceea ce priveste satisfactia, in timp ce Apple a fost singura companie din top care a inregistrat o scadere, aceasta fiind de 2.5% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

While Apple still sells nearly twice the number of smartphones in the United States as its nearest competitor, Samsung now comes out on top in one critical metric— customer satisfaction. Samsung surges 7% to an ACSI score of 81, beating Apple in overall customer satisfaction for the first time. Smartphones are becoming more dominant in Samsung’s cell phone product mix, pushing its satisfaction score higher. Apple declines for the second year in a row (-2% to 79), and the field is getting tighter, with Motorola Mobility and Nokia (now Microsoft) both at 77.

  Conform agentiei, Apple se afla in scadere pentru al doilea an consecutiv, de ea apropiindu-se telefoanele mobile Nokia si cele ale Motorola. Pozitionarea celor de la Samsung este surprinzatoare avand in vedere scaderea in vanzarile de telefoane mobile, un semn clar ca modelele lansate anul acesta nu au fost pe placul consumatorilor.

  Surprinzatoare este si cresterea inregistrata de catre Motorola sau Nokia(Microsoft), insa poate ca americanii incep sa aprecieze mai mult aceste terminale. Studiul are desigur in vedere si iPhone 6 sau iPhone 6 Plus care au fost lansate in septembrie si au inregistrat vanzari mari in SUA, deci poate unii consumatori nu sunt foarte multumiti de ele.

 • alex :D

  HAHAHAHA, si cine a facut studiu’? si utilizatorii de samsung au fost satisfacuti de lag? 😀

 • Olimpiu

  Cred ca uriasele probleme cu iOS 8 i-a cam tras in jos (pe buna dreptate).

 • alex alexandru

  Tot nu inteleg cum poti sa placi un samsung in comparatie cu iPhone….fiecare dintre ele are punctele lui forte, plus preferintele utilizatorilor…..desi inca sunt socat de problemele cu IOS nu pot renunta la iPhone.

 • viorelgn

  Deci nu mai pot in ce hal merge iOS 8. Ingrozitor !

 • Andrei

  Cine voteaza samsung telefoanele si tabletele din 2011 se blochează des

 • unu

  @ alex 😀
  Se pare ca problemele iOS-ului au facut ca lag-ul de care amintesti sa fie o nimica toata.

 • robert

  desi vanzarile samsung au scazut, satisfactia utilizatorilor a crescut. asta inseamna ca a crescut calitatea produselor, cea ce e adevarat. tremura apple.

 • ABB

  Dacă într-adevăr ar fi asa, nu e rău deloc, poate mai scutura puțin Apple -ul și mai “finiseaza” iOS -ul! An bun!

 • RaduD

  Las’ ca e bine sa simta Apple in ceafa rasuflarea lui Samsung.
  Sigur vor fi mai atenti la calitatea produselor scoase pe piata.
  La multi ani tuturor!

 • flo

  sunt utilizator apple insa cred ca acesta a murit odata cu steve jobs.vom vedea!

 • marius98

  Am un iphone 5s si am ios 8 pe el .. E aproape full telefonul . Si nu vad aproape nicio diferenata fata de ios 7… Decat ca atunci cand raspund la telefon mai canta vreo 3 secunde degeaba si devine din ce in ce mai enervant

 • Srb

  Oamenii cand nu mai au bani, esti obligat sa te uiti dupa Samsung, si multi sunt subiectivi si pe principiul “ce e al meu e cel mai bun” …so here we are