iPhone 6S mini – lansare confirmata de noi surse

8

iPhone 6s mini

  iPhone 6s mini ajunge in atentia lumii intregi inaintea iPhone 6s, tot mai multe zvonuri indicand faptul ca Apple este interesata sa lanseze acest produs pe piata. Cel mai recent dintre ele vine de la analistii americani, acestia sutinand ca Apple ar fi fortata sa lanseze un asemenea produs pe piata in cursul acestu an.

  Lansarea iPhone 6s mini ar fi fortata de interesul continuu in smartphone-urile cu ecrane de 4 inch, insa acolo compania Apple are deja iPhone 5C si iPhone 5S. In ciuda acestui lucru, analistii considera ca Apple va lansa si un iPhone 6s mini in 2015, el urmand a avea un design similar cu cel al iPhone 6 si probabil un hardware nu foarte diferit.

  iPhone 6s mini urmeaza sa fie mult mai ieftin decat actualul iPhone 6, analistii mergand atat de departe incat sa spun ca el ar putea fi iPhone-ul ieftin asteptat de atat de multa lume. Fara a oferi detalii cu privire la pret sau specificatii, ei considera totusi ca Apple va vinde nu mai putin de 10 milioane de unitati ale iPhone 6s mini doar in cursul acestui an, dupa o lansare in toamna.

Apple este fortata sa lanseze iPhone 6s mini ?

  Analistii americani au avut intotdeauna o imaginatie foarte bogata si se pare ca anul acesta nu suntem lipsiti de previziuni fanteziste. Din moment ce Apple are deja iPhone 5S si iPhone 5C pe segmentul de 4 inch, iar iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor intra in plan secund dupa lansarea iPhone 6s si iPhone 6s Plus, ce logica ar avea lansarea iPhone 6s mini?

  Niciuna si probabil dupa asta se ghideaza restul lumii care nu ia in considerare analistii in cautare de putina atentie. Adevarul este ca pentru Apple nu ar avea logica aglomerarea liniei sale de produse cu un dispozitiv care nu ar acoperi un segment fara produse Apple, deci lansarea iPhone 6s mini pare putin probabila.