Prima Pagina Apple iPhone 6S mini – lansare confirmata de noi surse

iPhone 6S mini – lansare confirmata de noi surse

iPhone 6s mini

  iPhone 6s mini ajunge in atentia lumii intregi inaintea iPhone 6s, tot mai multe zvonuri indicand faptul ca Apple este interesata sa lanseze acest produs pe piata. Cel mai recent dintre ele vine de la analistii americani, acestia sutinand ca Apple ar fi fortata sa lanseze un asemenea produs pe piata in cursul acestu an.

  Lansarea iPhone 6s mini ar fi fortata de interesul continuu in smartphone-urile cu ecrane de 4 inch, insa acolo compania Apple are deja iPhone 5C si iPhone 5S. In ciuda acestui lucru, analistii considera ca Apple va lansa si un iPhone 6s mini in 2015, el urmand a avea un design similar cu cel al iPhone 6 si probabil un hardware nu foarte diferit.

  iPhone 6s mini urmeaza sa fie mult mai ieftin decat actualul iPhone 6, analistii mergand atat de departe incat sa spun ca el ar putea fi iPhone-ul ieftin asteptat de atat de multa lume. Fara a oferi detalii cu privire la pret sau specificatii, ei considera totusi ca Apple va vinde nu mai putin de 10 milioane de unitati ale iPhone 6s mini doar in cursul acestui an, dupa o lansare in toamna.

Apple este fortata sa lanseze iPhone 6s mini ?

  Analistii americani au avut intotdeauna o imaginatie foarte bogata si se pare ca anul acesta nu suntem lipsiti de previziuni fanteziste. Din moment ce Apple are deja iPhone 5S si iPhone 5C pe segmentul de 4 inch, iar iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor intra in plan secund dupa lansarea iPhone 6s si iPhone 6s Plus, ce logica ar avea lansarea iPhone 6s mini?

  Niciuna si probabil dupa asta se ghideaza restul lumii care nu ia in considerare analistii in cautare de putina atentie. Adevarul este ca pentru Apple nu ar avea logica aglomerarea liniei sale de produse cu un dispozitiv care nu ar acoperi un segment fara produse Apple, deci lansarea iPhone 6s mini pare putin probabila.

 • Srb

  Eu zic ca se leaga cumva, sau s-ar putea lega cu zvonul ca iphone 5c se elimina. Si automat iphone 5s va deveni noul pret de la iphone 5c impreuna cu iphone 6s mini de 4″ dar cu hardware de iphone 6
  USA – iphone 5s-0 euro/contract 2 ani
  iphone 6s mini- 100e/2 ani
  alaturi de iphone 6s si iphone 6splus cu preturile specifice celor de acum, produse care ar putea fi eliminate

 • paul

  6s mini aka 5s

 • gabi

  eu cred ca se va numi iphone 6C si sper ca va fi mai ieftin decat actualul 5C

 • Adioff

  De cand il astept … Mi-am vandut 6-le si mi-am luat iar 5s . E prea mare 6-le pentru mine , nu ii vad rostul … Sotia are 6 plus …

 • Adioff

  Ar putea avea un ecran de 4,3′ … Ar fi ok !

 • Adioff

  Sau 4,5′ ca Samsung s5 mini .

 • unu

  @ Adioff, cred ca un 4.34″ ar fi mai OK…

 • Pingback: iPhone 6S Mini – noi detalii despre lansare()