W 3D – smartphone-ul Android ce poate fi transformat intr-o consola pentru jocuri – CES 2015

W 3D CES 2015

  W 3D este un smartphone Android prezentat in cadrul CES 2015 de catre compania chineza Snail Games, ea intentionand sa aduca pentru utilizatori un smartphone versatil. Prin versatil se intelege de fapt un smartphone care poate fi utilizat in principal ca si consola pentru jocuri, el avand butoane fizice a controla jocurile fara a atinge ecranul, care oricul nu are un panou tactil montat.

  Partea interesanta a W 3D este ca el are montat un ecran 3D care permite afisarea de imagini fara a folosi o pereche de ochelari 3D, deci jocurile vor fi vizibile usor in aproape orice conditii. Desigur ca trebuie sa si existe jocuri facute special pentru ecrane 3D de acest gen si deocamdata ele sunt disponibile in numar foarte mic in Google Play, dar asta nu inseamna ca ele nu vor aparea.

  W 3D are un procesor de 2.2 GHz si un ecran cu rezolutie 1080i, dar partea frumoasa este ca el poate fi conectat la o consola numita OBOX, ea fiind fabricata de catre acelasi producator. Prin intermediul sau utilizatorii pot juca orice fel de jocuri pe ecranul unui televizor, consola fiind un hub care transmite imaginile de pe ecranele terminalelor pe televizoare in timp real.

  Cat succes va avea W 3D ramane de vazut, insa deocamdata nu se cunosc detalii privind disponibilitatea sa, ori pretul.