Google Cast iti permite sa faci streaming audio de pe iPhone sau iPad (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=8q0yZomXuSw

  Google Cast este un dispozitiv anuntat in cursul acestei zile de catre compania Google, el fiind un competitor direct pentru sistemul AirPlay. In clipul video de mai sus aveti prezentat sistemul in functiune si practic el ne permite sa facem streaming audio de pe iPhone, sau alte smartphone-uri si tablete, pe accesorii compatibile.

  Google Cast ne permite sa facem streaming audio doar catre accesorii care se pot interconecta cu el prin Wi-Fi, astfel ca aveti nevoie de boxe inteligente pentru proces. Dupa cum puteti vedea si din clip, interconectivitatea este facuta folosind o optiune disponibila in aplicatiile celor de la Google sau in browser pe PC-uri, diverse alte aplicatii adiacente fiind deasemenea disponibile.

Surfing the web on your laptop? Whatever you’re listening to or watching — you can cast it straight from your Windows, Mac, or Chromebook directly to the TV. To cast from your laptop, just add the Google Cast extension to your Chrome browser. Whether you’re sharing your vacation photos from your phone, watching a video in your favorite app, or doing a little online shopping, you can mirror everything you see on your Android phone or tablet directly to the TV.

  Pentru a face serviciul cat mai popular, Google Cast este compatibil cu Deezer, Google Play Music, iHeartRadio, NPR One, Pandora, Rdio, TuneIn si multe altele. Pentru a oferi aceasta functionalitate, Google Cast utilizeaza o tehnologie a Chromecast, iar cei de la Google au acum un competitor util pentru sistemul AirPlay.

  Pentru inceput boxele celor de la LG, HEOS si Sony sunt compatibile cu Google Cast, altele urmand a fi lansate in cursul acestui an. Google Cast este disponibil pentru calculatoare prin intermediul unei extensii care poate fi descarcata pentru Google Chrome din magazinul de extensii al companiei americane.