Prima Pagina Apple Asa arata yacht-ul de lux construit special pentru Steve Jobs

Asa arata yacht-ul de lux construit special pentru Steve Jobs

Yacht Steve Jobs

  Cu aproximativ doi ani inaintea decesului, Steve Jobs a contractat fabricarea unui yacht in baza unod indicatii precise. Mai exact, el a angajat un designer renumit pentru a crea forma yacht-ului si a contractat o companie europeana pentru a il construit, insa din pacate nu a reusit sa se bucure de el, acesta fiind lansat la apa la cateva luni dupa decesul fostului CEO Apple.

  Venus este denumirea aleasa pentru yacht-ul care a costa cateva milioane de dolari, el plimbandu-se in momentul de fata prin diverse locatii de pe glob. Separat de design-ul modern, yacht-ul este echipat cu o multitudine de produse Apple, unele dintre ele fiind folosite chiar pentru a il controla in timpul navigatiei pe apele de pe intregul glob.

  Venus arata ca un yacht ultra-modern si unii spun ca el pare a fi un Apple Store plutitor in partea superioara, dar sunt curios care este parerea voastra.

Yacht Steve Jobs 1

Yacht Steve Jobs 2

Yacht Steve Jobs 3

Yacht Steve Jobs 4

 • rockgsm

  Astept sa fac o tura cu el, apoi imi dau cu parerea

 • flo

  la 50 MLD ale lui e cam subtirel!

 • Laurentiu

  Facut din tabla de Logan! :))

 • dan

  Minimalist. Me likey 😀

 • Apple4ever

  Mă miră faptul ca Samsung nu a venit încă cu un model de yacht din plastic, cu capac detașabil pentri acces la baterie. Eventual dualsim. Obligatoriu cu TouchWiz Marin.