Parrot Zik Sport – castile cu senzori biometrici pentru fitness – CES 2015

Parrot Zik Sport CES 2015

  Parrot Zik Sport sunt o pereche noua de casti prezentate de catre Parrot la CES 2015, ele fiind dedicate in principal celor care fac fitness. Desi arata exact precum o pereche normala de casti, Parrot Zik Sport au inclusi o serie de senzori biometrici care permit monitorizarea functiilor noastre vitale si transmiterea datelor catre o aplicatie dedicata.

  Parrot Zik Sport foloseste o conexiune Bluetooth LE pentru a comunica cu terminalele noastre mobile, datele biometrice fiind stocate in aplicatia dedicata Parrot. In aceasta idee, ea ne poate oferi o privire de ansamblu asupra tuturor activitatilor noastre zilnice, totul fiind organizat in diagrame intuitive ce permit imbunatatirea performantelor noastre de-a lungul timpului.

  Mai mult decat atat, Parrot Zik Sport sunt capabile sa indeplineasca functiile normale ale unor casti, deci pot transmite sunete audio catre urechile noastre. In aceasta idee, castile sunt capabile sa redea sunetele DSP la 32 de biti si au implementat un sistem adaptiv de anulare a zgomotelor de fond, Parrot implementand un asa-zis “Street Mode” care permite ascultarea zgomotelor din jurul nostru.

Parrot Zik Sport 1 CES 2015

Parrot Zik Sport – castile inteligente ajung la CES 2015

  In ceea ce priveste functiile vitale monitorizate, Parrot Zik Sport poate oferi detalii despre activitatile de fitness si nu despre pulsul inimii sau alte informatii similare. In aceasta idee, veti afla cat de repede va miscati, care este cadenta, oscilatia verticala si alte detalii potrivite pentru o persoana care face fitness in mod constant pentru a se mentine in forma.

  Deocamdata nu se stie cand vor fi disponibile castile Parrot Zik Sport si la ce pret.