Sengled Pulse Solo – veioza cu difuzoare si booster Wi-Fi – CES 2015

0

Sengled Pulse Solo CES 2015

  Sengled Pulse Solo este un nou tip de veioza lansata in cadrul CES 2015, ea fiind dedicata utilizatorilor carora le place sa asculte muzica oriunde si oricand. Sengled Pulse Solo au integrate doua difuzoare stereo care permit redarea de sunete prin dispozitive interconectate, luminile sale LED functionand independent de ele.

  Sengled Pulse Solo necesita o aplicatie speciala pentru a permite interconectarea unui terminal mobil prin Bluetooth, acesta permitand controlarea veiozei. De la lumina si pana la sunetele emise de catre difuzoare, utilizatorul poate controla orice doreste la discretie folosind doar aplicatia conceputa de catre compania Sengled pentru el.

  Trecand acum la partea dedicata Wi-Fi, Sengled Pulse Solo contine un Wi-Fi Booster, adica un dispozitiv capabil sa imbunatateasca semnalul Wi-Fi. Daca aveti un router montat intr-o camera separata de a voastra, atunci acest dispozitiv poate imbunatati semnalul Wi-Fi langa pat sau birou, astfel ca veti avea o conexiune Wi-Fi de viteza mai buna atunci cand aveti nevoie.

  Deocamdata nu exista si specificatii pentru puterea difuzoarelor stereo sau a Wi-Fi Booster-ului, insa probabil nu vorbim despre performante extraordinare. Sengled Pulse Solo este succesorul Pulse, el venind cu difuzoarele stereo in plus si cu un Wi-Fi Booster ceva mai performant decat precedesorul sau.

  Sengled Pulse Solo este prezent la CES 2015 fara informatii despre pret sau disponibilitate.