Prima Pagina accesorii ASAP Charger incarca un iPhone 6 complet in 15 minute! – CES...

ASAP Charger incarca un iPhone 6 complet in 15 minute! – CES 2015

ASAP Charger CES 2015

  ASAP Charger este un incarcator cu baterie externa produs de catre iBattz si prezentat la CES 2015, el promitand sa incarce un iPhone 6 in doar 15 minute. Oferind 20 volti si 2A, incarcatorul furnizeaza suficient de multa energie pentru a forta incarcarea rapida a iPhone 6, aparent fara a declasa vreun mecanism al portului Lightning care sa impiedice o incarcare atat de rapida.

  Facand o comparatie cu un incarcator cu baterie externa normal de 5 volti cu 1A, care are nevoie de o ora pentru a face acelasi lucru, produsul celor de la iBattz pare scos dintr-o alta lume. In ciuda acestui lucru, producatorii sustin ca el este capabil sa faca o incarcare atat de rapida in orice conditii si acest lucru este uimitor, din punctu meul de vedere.

ASAP Charger incarca un iPhone 6 complet in 15 minute

  ASAP Charger este disponibil in multiple versiuni cu baterii externe de 5600 mAh – 11200 mAh, asa ca veti putea alege exact ceea ce va este potrivit. Din pacate deocamdata nu se cunosc informatii privind disponibilitatea sau pretul sau, insa probabil el va fi disponibil pentru achizitie la pentru minim 100$ in a doua parte a acestui an.

  In general compania Apple implementeaza masuri de securitate pentru incarcare fortata prin portul Lightning, iar ceea ce promite ASAP Charger pare ireal. In mod normal niciun accesoriu nu poate face un lucru similar pentru un produs al companiei Apple, insa va fi interesant de vazut ce vor spune primele persoane care vor avea ocazia de a testa produsul.

 • Mervey

  Iar o incarcare asa rapida nu va dauna acumulatorului de iPhone?

 • crixalis

  Si dupa 2 incarcari schimbi telefonu.

 • I.Aexandru

  exact.si te tine o ora bateria.sau ia foc langa tine in pat…zic si eu .mai sti ….

 • Teoretic n-ar fi trebuit sa permita portul Lightning fortarea asta..

 • chatagra

  @zaone un amperaj de 2 amperi accepta portul lightning fara probleme .. despre chestia cu 20 de volti … eu zic ca cedeaza circuitul de alimentare al iphone-ului in 10 secunde ..

 • unixes

  Eu zic ca vorbiti pe nas. Credeti ca nu au probat acest dispozitiv, ca sa fie siguri ca nu ia foc iPhone-ul?

 • cipa

  oare apple nu s-a gandit la asta inainte de lansare iphone6 ??? ar fi rupt gura targului…klar ca ceva makane

 • andi

  nu prea imi vine a crede …nu cred ca cei de la apple care au pus niste baterii foarte mici si abea tin nu sar fi gandit ca daca baterie e de kk macar sa il poti incarca mai repede ….trebuie sa existe si un “DAR” la mijloc la aceasta minune dumnezeiasca :)))

 • Romeo

  Ideea e ca eu folosesc un incarcator extern de 7800mAh pe un iphone 4s si imi functioneaza fara probleme.Il folosesc de aproximativ 6 luni si nu a stricat bateria in nici un fel.Il incarc la iesirea de 1A