TempTraq – termometrul inteligent care comunica cu un smartphone (Video) – CES 2015

  TempTraq este un nou termometru inteligent prezentat in cadrul CES 2015 de catre compania Blue Spark Technologies, iar in clipul video de mai sus il puteti vedea. Combinat cu o aplicatie dedicata pentru terminale mobile, termometru se interconecteaza cu acestea pentru a ne oferi in timp real informatii privind temperatura corpului nostru.

  Folosind un sistem inteligent de alerte, TempTraq este capabil sa ne atentioneze cand temperatura corpului depaseste o valoare normala, el fiind ideal pentru parinti. Toate datele disponibile in aplicatie pot fi vizualizate in diagrame cu o evolutie de-a lungul timpului, astfel va veti sti oricand daca temperatura a crescut sau scazut in urma unui tratament.

TempTraq further simplifies the temperature reading process by providing easy-to-follow colors that indicate temperature levels: Green, less than 100.4°F; orange, equal to or greater than 100.4°F; red, equal to or above the user-set temperature level. Caregivers can even receive alerts when a child’s temperature enters this designated red zone.

TempTraq – termometrul inteligent prezent la CES 2015

TempTraq poate urmari temperaturi de minim 30 de grade Celsius si maxim 42 de grade Celsius, asa ca il veti putea folosi oricand cu al vostru copil. Exact precum orice alt termometru, TempTraq se plaseaza direct pe piele pentru a prelua informatiile privind temperatura, ele fiind transmise imediat catre aplicatia dedicata.

TempTraq este echipat cu o baterie flexibila speciala care pemite plasarea sa chiar si in jurul unei maini, astfel ca nu riscati sa il distrugeti in timpul folosirii. Functionand la o distanta de maxim 10 metri, el permite monitorizarea unei persoane din orice colt al unei case, asa ca nu va trebui sa stati mereu langa ea pentru a-i afla temperatura.

Partea si mai buna la TempTraq este ca el protejeaza datele din aplicatie cu un cod de siguranta, astfel ca doar voi veti avea acces la informatii. TempTraq urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an, el asteptand documentatia legala pentru a putea fi vandut.

1 COMENTARIU