Withings Activité Pop – smartwatch-ul cu autonomie de 8 luni de zile – CES 2015

Withings Activité Pop - CES 2015

  Withings Activité Pop este un nou smartwatch lansat la CES 2015 de catre compania Withings, specializata pe produse de fitness si sanatate. Noul produs este succesorul smartwatch-ului initial numit “Pop”, iar partea cea mai interesanta este ca el va fi vandut la o treime din pret, adica pentru numai 150$, fata de 450$ cat costa originalul.

  Pentru 150$ utilizatorii vor putea monitoriza o multitudine de activitati de fitness folosind Withings Activité Pop, o aplicatie speciala fiind necesara pentru a prelua informatii intr-un iPhone, de exemplu. Desigur ca pentru toate aceste activitati Withings Activité Pop a fost echipat cu o baterie care ramane incarcata timp de 8 luni de zile, asa ca o data pe an va trebui sa va amintiti sa reincarcati ceasul.

  Dupa cum puteti vedea deja, Withings Activité Pop se vrea a fi combinatia perfecta intre un ceas si un smartwatch, el neavand un secundar, ci un ac prin care sunt indicate procentele indeplinite din task-urile zilnice. Folosind Withings Activité Pop putem monitoriza activitati precum: alergarea, innotul, plimbarile, iar daca doriti puteti sa va monitorizati inclusiv ciclurile de somn, ceasul avand un motor vibrator pentru a va trezi gentil dimineata.

  Withings Activité Pop va fi disponibil in trei culori in momentul lansarii pe piata si la pretul de 150$ probabil va fi atractiv pentru unii utilizatori, desi exista o multitudine de bratari de fitness cu functii similare la preturi mult mai mici.