Toshiba TransferJet transfera rapid orice fisiere intre iPhone sau iPad – CES 2015

Toshiba TransferJet CES 2015

  Toshiba TransferJet este un produs prezentat la CES 2015 de catre compania Toshiba, iar cu ajutorul sau putem transfera rapid orice fel de fisiere intre iPhone sau iPad in doar cativa pasi. Dispozitivul se introduce intr-un port Lightning al noilor tipuri de iDevice-uri Apple si permite mai apoi transferul rapid a oricarui tip de fisiere intre terminalele care au un accesoriu similar conectat.

  Toshiba TransferJet necesita desigur si o aplicatie separata care trebuie instalata in toate terminalele, ea stocand toate fisierele pe care nu le putem transfera in mod normal in iOS. Aceste fisiere trebuie transferate folosind iTunes din calculatoarele noastre, altfel ele neputand fi introduse in aplicatie fara a face jailbreak in prealabil terminalelor si a le transfera de undeva.

Toshiba TransferJet poate transfera orice fisiere intre iDevice-uri

  Desi pare greu de crezut, Toshiba TransferJet foloseste o tehnologie Sony pentru a transfera fisierele, ea fiind numita Sony TransferJet, indisponibila in alte terminale mobile. Folosind aceasta tehnologie, dispozitivul pnate transfera fisiere la viteze Wi-Fi de pana la 375 de Mbps, deci un film de cateva zeci de minute este transferat imediat intre terminalele voastre fara efort.

  Partea interesanta a Toshiba TransferJet este ca el functioneaza inclusiv cu alte produse care au aceasta tehnologie integrata de catre producator din fabrica. In aceasta idee, poze inregistrate folosind camerele CyberShot sau fisiere disponibile in laptop-urile VAIO pot ajunge foarte rapid in terminalele noastre, transferul de date fiind facut la aceleasi viteze mari precum in primul caz.

Toshiba TransferJet urmeaza sa fie lansat de catre companie in cursul acestei veri la pretul de aproximativ 33$, deci suficient de mic pentru a convinge un utilizator obisnuit sa il cumpere pentru a putea face transfer de fisiere intre terminale si alte dispozitive.