CES 2015: Leef iBridge aduce pana la 256 GB spatiu de stocare pentru iPhone

Leef iBridge CES 2015

  Leef iBridge este un nou accesoriu pentru terminale iPhone prezentat in cadrul CES 2015, iar cu ajutorul sau putem creste capacitatea de stocare a terminalelor iPhone cu pana la 256 GB. Desi in imaginea de mai sus nu veti vedea acest lucru, vorbim despre un mediu de stocare care ste conectat la doua porturi, unul Lightning car se introduce intr-un terminal iPhone, tableta iPad sau iPod Touch si unul USB.

  Prin cel USB pot fi transferate fisiere dintr-un calculator in el pentru a putea fi folosite in iDevice-urile noastre, dar asta numai cu ajutorul unei aplicatii dedicate. Leef iBridge poate stoca orice fel de fisiere in mediul sau de stocare, dar problema este ca iOS-ul nu va recunoaste orice, astfel ca aplicatia dedicata va putea citi doar fisierele pe care le putem vedea in mod normal in iOS.

Leef iBridge aduce pana la 256 GB spatiu de stocare pentru iPhone sau iPad

Leef iBridge CES 2015 1

  Leef iBridge preia energie din bateria terminalelor noastre, deci autonomia dispozitivelor va fi mai mica in cazul in care utilizam un accesoriu de acest gen pentru o perioada indelungata de timp. Indiferent de situatie, ideea de a putea dubla, tripla, sau de a creste de pana la 16 ori spatiul de stocare disponibil pentru terminale este grozava, desi diferenta de pret este mai mare decat cea dintre diversele modele ale iDevice-urilor.

  Leef iBridge este disponibil in momentul de fata in 4 versiuni diferite: una de 16 GB care costa 60$, una de 32 GB care costa 80$, una de 64 GB care costa 120$, una de 128 GB care costa 200$ si una de 256GB care costa 400$. Dupa cum puteti vedea, preturile pentru spatiul de stocare sunt foarte mari, probabil mult prea mari pentru a atrage atentia chiar oricarei persoane.