Iata cine va juca rolul fiicei lui Steve Jobs in filmul produs de catre Universal

Perla Haney-Jardine

  Casa de productie Universal a preluat proiectul de realizare al fimului Steve Jobs de la Sony Pictures la sfarsitul anului trecut, iar acum rolurile principale incep sa fie contractate de catre companie. In aceasta idee, astazi aflam ca actrita Perla Haney-Jardine a fost contractata pentru a juca rolul fiicei lui Steve Jobs, Lisa Brennan-Jobs, pe care acesta a refuzat sa o recunoasca timp de foarte multi ani.

  Desi ea este in mare parte necunoscuta in Romania, actrita a jucat in diverse seriale in SUA si chiar intr-unul dintre filmele Kill Bill, sau in Spider-Man 3, deci are suficienta experienta in spate pentru a prelua un asemenerea rol. Deocamdata nu se stie cat de multe scene va avea de jucat in film actrita, insa ea va fi in centrul atentiei cel putin in partea din film care va prezenta greselile facute de catre fostul CEO Apple.

  Pelicula Steve Jobs ii are deja contractati pe: Michael Fassbender ca si Steve Jobs, Seth Rogen ca si Steve Wozniak, Kate Winslet ca si una dintre soltiile lui Steve Jobs sau Jeff Daniels ca si CEO-ul care i-a preluat functia dupa singura concediere. Filmarile inca nu au inceput, insa ele ar trebui sa inceapa anul acesta, filmul putand fi lansat pana in decembrie pe piata.