CES 2015: Lynx SmartGrill este gratarul inteligent care te invata cum sa gatesti

Lynx SmartGrill CES 2015

  Lynx SmartGrill este un gratar inteligent prezentat in cadrul CES 2015 de catre compania Lynx, iar scopul sau este de a ne invata cum sa gatim cat mai eficient oricand avem nevoie de el. In imaginea de mai sus aveti prezentata aplicatia special conceputa pentru Lynx SmartGrill, ea putand fi instalata pe smartphone-uri si tablete pentru a ne oferi indicatii atunci cand gatim.

  Practic aplicatia Lynx SmartGrill ne intreaba ce dorim sa gatim atunci cand ne apropiem de el si se realizeaza o conexiune prin Bluetooth, de aici incolo indicatiile ajutandu-ne sa facem cea mai buna mancare. In baza retetei de mancare gatita de catre noi, gratarul inteligent monitorizeaza starea mancarii, ne da indicatii despre temperatura, dar si cand ea trebuie intoarsa pentru a se coace bine.

Lynx SmartGrill este gratarul inteligent care te ajuta sa gastesti eficient

Lynx SmartGrill CES 2015 1

  Lynx SmartGrill are retete separate pentru a gati diverse tipuri de mancare folosindu-l si inainte de a incepe va spune cat trebuie sa il incalziti si la ce temperatura pentru a avea mancare cat mai buna. Daca este necesar sa va indepartati de gratar la un moment dat, atunci acesta va trimite si notificari pentru a va aminti ca trebuie sa supravegheati mancarea, astfel ca ea nu se va arde prea curand.

  Lynx SmartGrill este un produs extrem de interesant, insa principala sa problema in momentul de fata este pretul foarte mare practicat de catre producatori. Dispozitivul este disponibil in doua versiuni, una de 30 de inch care costa 6000$ si una de 42 de inch care costa 9000$, astfel ca el va fi potrivit doar pentru excentricii care nu se uita la banii cheltuiti pe asemenea produse.