Prima Pagina aplicatii Apple Watch – un demo interactiv iti permite sa-i testezi functionalitatea

Apple Watch – un demo interactiv iti permite sa-i testezi functionalitatea

Apple Watch

  Apple Watch va fi lansat in luna martie, conform celor mai recente zvonuri, insa pana atunci o companie americana s-a gandi sa ne ofere posibilitatea de a il testa. Inainte sa va ganditi prea departe va spun ca vorbim despre un demo interactiv disponibil intr-un website, el permitandu-ne sa navigam prin interfata produsului si sa deschidem cateva aplicatii.

  Coroana digitala este singurul buton pe care il putem apasa pentru a reveni la ecranul principal de aplicatii, dar separat putem vedea notificari sau glance-uri in ceas. Mai mult decat atat, toate aplicatiile vizibile in imagine pot fi accesate pentru a afisa informatii, ele fiind reproduse in baza celor disponibile in simulatorul Apple Watch pus la dispozitia dezvoltatorilor de Apple.

  Desi vorbim despre un demo interactiv disponibil pe internet, interfata Apple Watch a fost reprodusa cat se poate de bine de catre dezvoltatori. In aceasta idee, va veti putea face o impresie in legatura cu produsul inainte ca el sa fie lansat pe piata si poate chiar va veti lasa convinsi ca el merita cumparat, sau macar incercat cand va ajunge oficial sau neoficial in Romania.

  Pagina cu demonstratia Apple Watch poate fi accesata urmand acest link si va recomand sa va jucati cu interfata pusa la dispozitie acolo.

 • . nine

  off topic…puneti o imagine alba ,luminozitate pe la 25% intro.o incapere intunecoasa…iphone 6,poate sunt eu prea exigent,dar sunt niste pete mai intunecate in partea de sus a display’lui…mi.a fost schimbat o data displayu’,o data telefonul,si acum am iar programare pt aceeasi problema….la voi apare problema?

 • Pingback: CES 2015 aduce primele clone ale Apple Watch()

 • V.P

  Da @nine e problema generala , eu am testat 7-8 iPhone-uri 6 si toate au aceasta problema .
  Eu stau asa momentan , nu vreau sa-mi dea Apple un recarosat sa ma chinui cu el , e plin netu de iPhone-uri schimbate pe garantie .
  Culmea ca romanii a inteles politica Apple si evita sa cumpere produse Apple inlocuite pe garantie ,,

 • . nine

  mie mi.au dat unu ‘recarosat’ si e ok,100% nou pare….dar de asta imi era frica,sa nu fie o problema generala….aiurea

 • liviu

  Pe când se va lansa acest ceas , pe 26 Martie e aniversarea mea , oare reușesc să-mi fac un cadou de zis mea ?