CES 2015: Misfit Shine cu cristale Swarovski – wearable de lux pentru fitness

Misfit Shine CES 2015

  CES 2015 ne-a adus o multitudine de wearable-uri, iar printre ele se numara si Misfit Shine, unul imbracat in cristale Swarovksi. Dedicat domnisoarelor care vor sa faca fitness cu obiecte de lux, Misfit Shine este imbracat intr-o multitudine de cristale Swarovski si este suficient de versatil pentru a fi purtat cu orice doreste utilizatorul.

  De la o simpla bratara sau la un colier, Misfit Shine poate fi transformat rapid in orice si poate fi purtat cu aproape orice tip de haine. Cei de la Misfit au creat special produsul pentru a fi un accesoriu vestimentar de fitness pe care domnisoarele sa-l poata purta cu orice, chiar si cu hainele pe care le folosesc pentru antrenamente, sau cu cele cu care merg in oras.

  Separat de design-ul atragator, Misfit Shine ascunde senzori capabili sa ne monitorizeze miscarile de-a lungul zilei, oriunde am merge. In aceasta idee, el se interconecteaza cu un smartphone pentru a ne oferi detalii despre activitatile zilnice, dar si sugestii pentru imbunatatirea lor in ideea de a avea performante cat mai bune.

  Misfit Shine este disponibil in multiple versiuni cu diverse culori, cea cu cristale Swarovski clare functionand cu o baterie de ceas, in timp ce versiunea cu cristale violet nu ar avea nevoie de baterie deloc. Misfit Shine are desigur o celula energetica pe care o putem incarca folosind lumina soarelui, astfel ca nu va trebui sa stati cu dispozitivul legat de priza.

Misfit Shine CES 2015 swarovski

  Acum sa trecem la lucrurile importante, adica pretul pe care Misfit il cere pentru produsul sau. Versiunea cu cristale Swarovski a Misfit Shine este vanduta in trei seturi la preturi cuprinse intre 170$ si 249$, in timp ce versiunile normale au preturi cuprinse intre 50$ si 150$.