CES 2015: LifeProof fre Power – carcasa impermeabila cu baterie externa

LifeProof fre CES 2015

  LifeProof fre Power este cea mai recenta carcasa a companiei Lifeproof prezentata la CES 2015 si ea combina doua elemente pe care de obicei nu le regasim intr-un asemenea produs. Mai exact, carcasa pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus poate fi utilizata sub apa afara probleme in timp ce ne incarca terminalele prin bateria sa externa inclusa.

  LifeProof fre Power protejeaza terminalele noastre impotriva aproape a oricarui tip de lichide, insa are inclusa si o baterie de 2600 mAh pentru incarcare. Pentru un terminal iPhone 6 asta inseamna o dublare a autonomiei bateriei fara efort, in timp ce pentru iPhone 6 Plus vorbim despre o crestere cu pana la 80% a autonomiei bateriei in utilizarea zilnica.

  Exact precum alti producatori de carcase, LifeProof fre Power este gandita pentru a-si opri automat incarcarea cand bateriile terminalelor sunt 100% incarcate, astfel ca energia va fi salvata. Totusi, interesant este faptul ca o carcasa pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus este capabila sa functioneze sub apa si sa incarce un terminal in acelasi timp, LifeProof fre fiind primul accesoriu de acest gen.

  LifeProof fre Power functioneaza la adancimi de pana la 2 metri si protejeaza terminalele noastre in cazul scaparilor accidentale de la exact aceeasi inaltime. Mai mult decat atat, carcasa sigileaza complet dispozitivele, astfel ca in ele nu va intra praf sau pamant, dar probabil va asteptati la acest lucru din moment ce ea impermeabila.

  Deocamdata nu se stie cand va fi disponibila LifeProof fre Power pentru achizitie sau la ce pret va fi comercializata de catre producatori, insa de indata ce apar detalii va voi anunta.