Prima Pagina accesorii CES 2015: LifeProof fre Power – carcasa impermeabila cu baterie externa

CES 2015: LifeProof fre Power – carcasa impermeabila cu baterie externa

LifeProof fre CES 2015

  LifeProof fre Power este cea mai recenta carcasa a companiei Lifeproof prezentata la CES 2015 si ea combina doua elemente pe care de obicei nu le regasim intr-un asemenea produs. Mai exact, carcasa pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus poate fi utilizata sub apa afara probleme in timp ce ne incarca terminalele prin bateria sa externa inclusa.

  LifeProof fre Power protejeaza terminalele noastre impotriva aproape a oricarui tip de lichide, insa are inclusa si o baterie de 2600 mAh pentru incarcare. Pentru un terminal iPhone 6 asta inseamna o dublare a autonomiei bateriei fara efort, in timp ce pentru iPhone 6 Plus vorbim despre o crestere cu pana la 80% a autonomiei bateriei in utilizarea zilnica.

  Exact precum alti producatori de carcase, LifeProof fre Power este gandita pentru a-si opri automat incarcarea cand bateriile terminalelor sunt 100% incarcate, astfel ca energia va fi salvata. Totusi, interesant este faptul ca o carcasa pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus este capabila sa functioneze sub apa si sa incarce un terminal in acelasi timp, LifeProof fre fiind primul accesoriu de acest gen.

  LifeProof fre Power functioneaza la adancimi de pana la 2 metri si protejeaza terminalele noastre in cazul scaparilor accidentale de la exact aceeasi inaltime. Mai mult decat atat, carcasa sigileaza complet dispozitivele, astfel ca in ele nu va intra praf sau pamant, dar probabil va asteptati la acest lucru din moment ce ea impermeabila.

  Deocamdata nu se stie cand va fi disponibila LifeProof fre Power pentru achizitie sau la ce pret va fi comercializata de catre producatori, insa de indata ce apar detalii va voi anunta.

  • Dante

    Am o carcasa de la Lifeproof, modelul Fre pt 5S, am fost incantat la inceput de ideea de impermabil si antisoc…dar incet-incet dezamageste. Pe mine m-a costat 88 de euro, dar materialele sunt cu mult sub pretul asta. Creeaza impresia de ieftin. Spatele e un plastic care iti da impresia de chinezarie ieftina. Intr-adevar n-am avut probleme cu ea la apa, prin ploaie. Producatorul spune ca te protejeaza si de praf, dar dupa o vreme, apare praf sub partea frontala. Cea mai mare problema a lor este ca partea frontala se lipeste de ecranul iPhone-ului (cititi pe net de inelele Newton) si e de-a dreptul enervant lucrul asta la acest pret. Cel mai mult m-a distrat solutia producatorului: sa sufli pudra de talc pe partea interioara, asta fiind solutia lor pentru problema in cauza! In plus sunt si probleme cu cititorul de amprente…uneori nu merge. Si inca una: Lifeproof spune ca e antisoc…pai adat copilul meu cu iPhone-ul de pamant si s-a crapat carcasa intr-un punct, asa ca nu mai am curaj sa o bag sub apa…O am deja de vreo 10 luni, dar nu stiu daca mi-as comanda alat. In plus, in Romania si pe eBay nu gasesti decat fake-uri. Asa ca aveti grija de unde va comandati! Numai bine!

  • Dante

    Scuze pentru unele greseli de tiparire…