iOS 8 este instalat pe peste doua treimi dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile active

iOS 8 rata adoptie

  iOS 8 este cea mai problematica versiune a sistemului de operare iOS si asta a generat probleme pentru Apple in a convinge utilizatorii sa o instaleze. Combinand aceste probleme cu faptul ca iOS 8 necesita cativa GB de spatiu liber in terminale pentru un OTA Update, este de inteles de ce multa lume nu s-a grabit sa il instaleze in terminale.

  In ciuda acestui lucru, in perioada sarbatorilor de iarna iOS 8 a atins o rata de adoptie de 68%, deci peste doua treimi dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile active il au instalat. In luna decembrie iOS 8 era instalat pe 64% dintre terminalele Apple, semn ca vanzarile bune din aceasta perioada au reusit sa adauge inca 4 procente la baza de instalari a noului sistem de operare.

  In ciuda acestei cresteri, iOS 8 ramane in continuare cu destule probleme pe care Apple nu a reusit sa le repare nici macar in iOS 8.1.2. Partea buna este ca iOS 8.2 va fi lansat in viitorul apropiat, dar el ar putea fi precedat de un iOS 8.1.3 pe care angajatii celor din Cupertino il testeaza inca dinaintea Craciunului.

8 COMENTARII