CES 2015: Mountie te ajuta sa montezi un iPhone sau o tableta iPad pe ecranul laptop-ului tau

Mountie CES 2015

  Mountie este un accesoriu prezentat in cadrul CES 2015 pentru utilizatorii de laptop-uri carora le place sa faca multitasking, sau care au nevoie sa isi extinda spatiul de lucru. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, accesoriul se monteaza direct pe ecranul unui laptop, MacBook in imagini, si permite atasarea unei tablete iPad sa a unui iPhone in doar cateva secunde.

  Mountie are un mecanism de prindere special gandit pentru a sustine greutatea unei tablete iPad sa a unui iPhone, iar asta in conditiile in care montarea unei tablete in pozitie laterala supune tableta unui risc de lovire. Desi ideea in sine este foarte buna, producatorii nu spun in ce fel sunt afectate panoul frontal si carcasele sau ecranele terminalelor deoarece mecanismul de prindere exercita o forta destul de mare pentru a le tine in joc.

  In aceasta idee, exista riscul ca aceste componente sa fie zgariate daca produsele Apple aluneca in timpul utilizarii, deci daca va ganditi sa va cumparati un asemenea accesoriu, ar fi bine sa fiti foarte atenti. Mountie va fi pus in vanzare in viitorul apropiat la preturi ce incep de la 21€, el fiind teoretic 100% compatibil cu oricare dintre produsele companiei Apple.