CES 2015: Phillips FL3X – difuzoarele portabile de la Phillips

Phillips FL3X CES 2015

  Phillips FL3X este un nou model de difuzoare portabile dezvoltat de catre compania Phillips, ele oferindu-le utilizatorilor un bas mai puternic decat alte solutii similare existente pe piata. Dezvoltate de catre Woox Innovations, difuzoarele Bluetooth portabile sunt capabile sa redea orice fel de muzica printr-o conexiune Bluetooth sau audio in de la orice terminale.

  Phillips FL3X sunt circulare si au atasat un snur care le transforma in obiecte inedite in fata prietenilor vostri, dar calitatea sunetului oferit conteaza cel mai mult aici. Conform celor care le-au testat, noile boxe Phillips sunt capabile sa redea sunete mult mai clare cu un bass mult mai “adanc” si o rezonanta de o calitate mult mai buna decat cele oferite de catre produsele concurente.

  Mai mult decat atat, Phillips FL3X includ si o functie care este menita sa elimine distorsiunile in timpul redarii melodiilor, chiar si atunci cand difuzorul este setat la puterea sa maxima. In ceea ce priveste bateria, compania Phillips sustine ca Phillips FL3X pot functiona timp de cateva ore fara probleme, astfel ca va veti putea intretine prietenii oricat aveti nevoie.

  Phillips FL3X este disponibil pentru cumparare la pretul de 50$ de la compania Phillips si pentru ca vorbim despre un producator atat de renumit, puteti fi siguri ca o achizitie nu va fi gresita din vreun punct de vedere.