CES 2015: Jump Starter iti incarca smartphone-ul si iti porneste masina

Jump Starter CES 2015

  Jump Starter este un produs prezentat initial anul trecut si imbunatatit pentru o noua prezentare la CES 2015, el avand rolul de a ne incarca smartphone-urile, dar si de a ne ajuta sa pornim masinile la nevoie. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, vorbim despre o cutie cu baterie externa suficient de mare pentru a putea furniza suficient voltaj unei baterii de masina care este descarcata.

  Disponibil in trei versiuni separate, Jump Starter contine baterii de 6000 mAh, 12.000 mAh si 18.000 mAh, ultima dintre ele fiind cea mai potrivita pentru oricare dintre nevoile noastre. Pentru ca vorbim despre produse cu o versatilitate atat de mare, Jump Starter este gandit pentru a oferi tot ceea ce este necesar utilizatorilor in vedea incarcarii sau pornirii unei masini, iar mai jos puteti vedea voltajele ce trec prin cablurile sale.

  In functie de bateria inclusa in fiecare model in parte, Jump Starter poate oferi un amperaj mai mare pentru utilizatori, voltajul maxim ramanand neschimbat, desi el este furnizat pe multiple linii in functie de model. Bateria cu cea mai mare capacitate de stocare se incarca in aproximativ 5 ore la o priza normala, insa ea ofera si cea mai mare utilitate pentru cei interesati.

  Jump Starter este disponibil pentru achizitie pe website-ul producatorului la preturi de 100$ – 190$ in functie de modelul ales de catre voi.

Jump Starter CES 2015 1