CES 2015: Duo Case – carcasa cu baterie externa si difuzoare incluse (Video)

  Duo Case este o carcasa prezentata la CES 2015 special pentru cei carora le place sa asculte muzica atunci cand calatoresc, ea avand o baterie externa si doua difuzoare incluse. Duo Case are disponibila o baterie de 2500 mAh care dubleaza autonomia terminalelor iPhone 6 in orice conditii, dar desigur ca are implementat si suport pentru conexiuni Wi-Fi sau Bluetooth pentru a se interconecta cu iPhone-urile.

  Conform dezvoltatorilor Duo Case, carcasa poate oferi pana la 17 ore de ascultat muzica, ea functionand cu ajutorul unei aplicatii speciale ce trebuie instalata in terminalele iPhone. Prin aceasta aplicatie poate fi rulata muzica prin difuzoarele carcasei, insa tot prin ea poate fi controlat un egalizator audio si poate fi folosit un convertor analog digital pentru a reda muzica in conditii cat mai bune.

Duo Case – carcasa cu baterie externa si difuzoare incluse

  Separat, chip-ul care reda semnalul digital poate fi programat de catre utilizatori, iar daca doriti puteti sa folositi aceasta carcasa inclusiv pentru apelurile telefonice acceptate pe terminalele iPhone. In ceea ce priveste intensitatea sunetelor, puteti observa in clipul video de mai sus ca vorbim despre doua difuzoare suficient de puternice pentru a reda sunetele cat se poate de puternic si de clar.

  Desi carcasa creste grosimea terminalului, daca va place sa ascultati muzica fara casti, atunci ea este cat se poate de potrivita pentru voi, muzica ascultata putand fi incarcata de oriunde. Duo Case este disponibila pentru precomandare de pe website-ul producatorilor la pretul de 140$, unul potrivit pentru un produs atat de complex.