SideBySide va permite rularea a doua aplicatii in acelasi ecran al iOS 8 (Video)

  SideBySide este un tweak aflat in proces de dezvoltare in momentul de fata pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el permitand rularea a doua aplicatii in acelasi ecran al unui iDevice. In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea sa si observati ca vorbim despre o impartire a ecranului iOS 8 in orice raport dorim pentru a vizualiza mai mult sau mai putin dintr-o aplicatie ori alta.

  SideBySide foloseste sistemul iOS 8 de redimensionare dinamica a aplicatiilor pentru a afisa cat se poate de potrivit titlurile in raport cu fiecare ecran in parte si desigur ca are la baza gesturi. Mai exact, functionalitatea sa poate fi activata intreprinzand unul sau mai multe gesturi pe ecranul terminalelor, iar aplicatiile ce sunt afisate simultan pot fi selectate de catre utilizatori.

  SideBySide este dezvoltat de catre un hacker care a descoperit o multitudine de functii noi in iOS 8, deci este total bazat pe ceea ce ofera compania Apple in mod nativ in sistemul sau de operare. In aceasta idee, sistemul de multitasking va fi utilizat cat se poate de fluid cu fiecare aplicatie, dar asta numai daca dezvoltatorul tweak-ului va decide sa il lanseze vreodata in Cydia.