Trei chinezi sapa un tunel intr-un depozit pentru a fura SUTE de terminale iPhone 6

Tunel CHina

  Chinezii sunt extrem de inventivi cand vine vorba de cumparat, furat sau transportat produsele Apple, iar trei dintre ei au avut o idee extrem de neobisnuita de a fura iPhone 6. Mai exact, ei au sapat un tunel sub un depozit din Beijing pentru a fura nu mai putin de 240 de terminale iPhone 6 inainte de a fi prinsi de politia locala in timp ce incercau sa fure alte produse.

  Politia din Beijing evalueaza terminalele la 240.000$, deci vorbim despre modele cu mult spatiu de stocare, tunelul ajutandu-i sa intra si sa iasa neobservati din depozit pentru o vreme. Hotii au sapat un tunel de 50 de metri pe sub unul dintre zidurile depozitiului, unul dintre hoti fiind un fost angajat al companiei de curierat care detine respectiva cladire.

Three Chinese men came up with a quicker way to get their hands on the latest iPhone 6: instead of queuing outside Apple outlets, they dug a hole into a warehouse. Beijing police said Wednesday that they had detained three men suspected of stealing 240 iPhone 6 handsets, valued at about 1.4 million yuan (228,496 U.S. dollars), from a Beijing warehouse.

  Vanzand terminalele furate, hotii au cheltuit banii pe masini, aur si jocuri de noroc, iar politia a reusit sa il localizeze in baza seriilor terminalelor furate de catre ei. Fara a oferi detalii in legatura cu ancheta in baza carora ei au fost descoperiti, politia sustine ca acestia au fost arestati la sfarsitul lunii decembrie, deci la putin timp dupa jaf.

Police said the three men broke into the facility between Dec. 12 and 13 via a 50-cm hole dug out of the wall. One suspect surnamed Chang used to work as a driver for the logistics company that owned the warehouse and was familiar with the site. They later sold the gadgets and spent most of the money on cars, gold, and gambling.

  Desi chinezii sunt extrem de interesati sa cumpere terminale iPhone 6 ale companiei Apple, gesturi de acest gen sunt rare, mai ales ca vorbim despre destula munca depusa pentru a sapa un tunel de 50 de metri sub o cladire.