Bacalaureat 2015 pentru iPhone te ajuta sa descoperi rapid variante de subiecte pentru matematica

Bacalaureat 2015

  Bacalaureat 2015 este o aplicatie lansata pe 1 ianuarie in App Store si dupa cum ii spune numele, ea este dedicata elevilor care sustin anul acesta examenul de Bacalaureat. Ceea ce titlul nu ne spune este ca aplicatia contine doar variante de subiecte pentru cei care sustin proba teoretica la matermatica, variante pentru alte obiecte de studiu nefiind disponibile deocamdata.

  Din descrierea simpla si nu foarte intuitiva a aplicatiei intelegem ca ea contine 200 de variante de subiecte pentru proba de matematica a Bacalaureatului, ele fiind culese din 2009 si pana in prezent. Separat de acestea exista un set de formule pentru geometrie, trigonometrie si algebra, asa ca titlul s-ar putea dovedi a fi util pentru anumiti elevi.

Bacalaureat vă ofera 200 de variante din 2009 + rezolvarea acestora , si un set de formule la analiza, geometrie, trigonometrie, algebra. Navigarea este foarte simpla pentru a se putea nevia ușor de la o varainta la cealaltă.

  Aplicatia Bacalaureat 2015 este disponibila la pret minim in App Store, insa intr-un format compatibil doar cu terminalele iPhone si iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Bacalaureat 2015

0.89

DESCARCA





Developer: Alexandru Maftei
Categoria: Education


Descriere: Bacalaureat v ofera 200 de variante din 2009 + rezolvarea acestora , si un set de formule la analiza, geometrie, trigonometrie, algebra.

Navigarea este foarte simpla pentru a se putea nevia uor de la o v…


Dimensiunea aplicatiei este: 185.8 Mb