CES 2015: Fidelio NC1L – castile Lightning care functioneaza fara baterii

Fidelio NC1L CES 2015

  Fidelio NC1L este o noua pereche de casti prezentata la CES 2015 de catre compania Phillips, ele fiind a doua pereche casti Lightning care functioneaza fara baterie. Anul trecut cei de la Phillips au lansat o pereche de casti Lightning care spre deosebire de acestea nu aveau implementat un sistem de anulare a zgomotelor ambientale.

  Fidelio NC1L sunt echipate cu un asemenea chip, dar mai mult, ele au un convertor digital-to-analog capabil sa redea sunete la 24 de biti. Toate aceste realizari au fost posibile fara a implementa o baterie in casti, ele preluand energia necesara funcitonarii direct de la terminalele noastre, deci autonomia lor va fi serios redusa.

  Pentru a anula eficient zgomotele de fond, Fidelio NC1L au implementate patru microfoane, deci teoretic ar trebui sa auziti sunetele fara a fi deranjati. In mod normal castile care au asemenea tehnologii integrate ar avea nevoie de o baterie suplimentara, insa cei de la Phillips au realizat totul fara baterii deoarece energia este preluata din iDevice-uri.

  Fidelio NC1L are disponibile doua moduri de functionare pentru anularea zgomotelor ambientale, astfel ca puteti auzi si o parte din ceea ce se intampla in jurul vostru. Cei de la Phillips intentioneaza sa puna in vanzare castile Fidelio NC1L in SUA la pretul de 300$ in viitorul apropiat, deci vorbim despre un pret premium pentru un produs, teoretic, pe masura.

1 COMENTARIU