CES 2015: Harman JBL lanseaza castile Reflect Aware, primele in-ear Lightning certificate Apple (Video)

  Aseara v-am vorbit despre o serie noua de casti Lightning Phillips fara baterii, iar acum vorbim despre primele casti in-ear Lightning produse de catre Harman JBLReflect Aware este denumirea castilor vandute de catre cei de la Harman si ele sunt primele in-ear Lightning care sunt certificate de catre compania Apple prin programul MFi.

  Folosind un cablu Lightning, castile Harman JBL Reflect Aware permit utilizarea cu un iDevice prin preluarea de energie direct din portul Lightning al terminalelor. Prin acest sistem producatorii de casti pot implementa sisteme de anulare a zgomotelor ambientale fara necesitatea de a utiliza baterii separate pentru propriile produse, astfel ca veti putea asculta muzica in conditii excelente.

  Pentru ca vorbim despre o pereche de casti certificate Lightning, ele functioneaza cu ajutorul unei aplicatii dedicate care permite controlarea anumitor functii dedicate. Mai exact vorbim despre setarile pentru sistemul de de anulare a zgomotelor ambientale, dar separat de acestea exista si un egalizator pentru a putea controla cat mai bine modul in care este redata muzica.

  Castile Harman JBL Reflect Aware urmeaza sa fie puse in vanzare la pretul de 150$ in perioada urmatoare, desi cei de la Harman inca nu au anuntat oficial data la care le vor oferi pe piata.