Prima Pagina CES 2015 Iata cat de repede se repara carcasa LG G Flex 2 dupa...

Iata cat de repede se repara carcasa LG G Flex 2 dupa zgariere (Video)

  In cadrul CES 2015 a fost prezentat LG G Flex 2, cel mai nou smartphone LG, iar in el compania a implementat o tehnologie interesanta. Prima versiune a LG G Flex avea o carcasa care se repara singura dupa anumite tipuri de zgarieturi, procesul durand pana la 3 minute, iar asteptarea s-a dovedit a fi prea lunga pentru unii utiliaztori.

  In aceasta idee, cei de la LG au implementat in LG G Flex 2 un nou tip de material pentru carcasa, acesta reparandu-se singur dupa doar 10 secunde. Pentru a demonstra cat de eficient este intregul sistem cei de la LG au montat la CES 2015 o masinarie care zgaria carcasele LG G Flex 2 si LG G Flex, iar in clipul video de mai sus aveti prezentata diferenta dintre ele.

  Compania LG a creat o poly-rasina care este folosita in fabricarea carcasei LG G Flex 2, aceasta extinzandu-se in momentul zgarierii carcasei. Desi materialul in sine nu dadea impresia ca va respecta timpul de refacere dupa zgariere, ei bine iata ca avem dovada faptului ca LG a reusit sa creeze o carcasa durabila pentru clientii sai.

  Desigur ca zgarieturile foarte adanci sau gaurile facute in cazul unei scapari nu se vor “vindeca”, dar macar stiti ca altele generate de chei sau monezile purtate in buznare vor disparea rapid.

 • Jack

  Mi se pare o inovatie foarte OK, dar nu pot sa nu ramarc ceva: spatele la (orice) LG e oribil?
  A mai observat cineva asta?

 • Sheggy48

  Da

 • geonyy

  Eu consider ca LG-ul nu prea a excelat la design nici cu fața fiind doar pătrățos excepție face seria Flex care arată ceva mai bine

 • geonyy

  Deși explici in detaliul procesul de refacere a carcasei in realitate nu prea pot sa înțeleg cum de e posibil
  Totuși e de apreciat ca sau gândit la așa ceva

 • andrei valentin

  interesant, dat mai avem de asteptat pana o sa scapam de husele de telef urate si inestetice