Prima Pagina Android LG G Flex 2 – specificatii pret si lansare la CES 2015

LG G Flex 2 – specificatii pret si lansare la CES 2015

LG G Flex 2 CES 2015

  LG G Flex 2 tocmai a fost prezentat de catre compania LG in cadrul unei conferinte aflata in desfasurare la CES 2015, iar in imaginile acestui articol il puteti vedea. Vorbim despre o noua versiune a smartphone-ului flexibil lansat de catre compania LG, el fiind mai flexibil, mai interesant si mult mai puternic decat predecesorul sau.

  LG G FLex 2 are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 1080p, acesta fiind mai mic decat cel al predecesorului sau, dar cu o rezolutie mai buna. Mai mult decat atat, cei de la LG au folosit materiale ale Gorilla Glass in nou panou protector al ecranului, facandu-l cu pana la 20% mai rezistent, astfel ca zgarieturile si accidentele il vor afecta mai putin.

LG G Flex 2 – mai flexibil, mai rezistent, mai performant

  In aceeasi idee, carcasa LG G Flex 2 este mai rezistenta, iar asta in conditiile in care cei de la LG au implementat un material care o repara in doar 3 minute de la aparitia unor zgarieturi. Pentru LG G Flex 2 lucrurile s-au schimbat, iar acum orice zgarieturi aparute pe material dispar in doar 10 secunde, semn ca nimeni nu va mai avea probleme estetice cu terminalele.

  Trecand acum la specificatii, LG G Flex 2 are un chip Snapdragon 810 in care regasim un procesor quad-core de 2 GHz si 2 GB/3GB RAM cu suport 4G de 300 Mbps si o baterie de 3000 mAh. Separat avem o camera de 13 megapixeli cu un sistem de autofocus mult mai rapid, astfel ca pozele vor putea fi inregistrate mult mai rapid daca este necesar.

LG G Flex 2 CES 2015 1

  Android 5.0 Lollipop este sistemul de operare folosit de catre cei de la LG pentru LG G Flex 2, iar acest lucru ar trebui sa-i confere rapiditate. Desigur ca separat de sistemul de operare nativ compania a implementat si propriile modificari cu propriile aplicatii, dar ele nu ar trebui sa afecteze extrem de mult experienta de utilizare.

  Deocamdata nu se stie cand va fi lansat LG G Flex 2 sau la ce pret urmeaza sa fie disponibil, insa pe masura ce aceste informatii vor fi disponibile va voi anunta.

LG G Flex 2 CES 2015 2

LG G Flex 2 CES 2015 3

 • Adrian

  Eu am vazut ca are un octa core pe 64 de biti nu un quad core

 • nagy77

  CNET – The G Flex 2 joins the ranks of Samsung’s Korean-exclusive Galaxy Note 4 as one of the first few mobile devices to include the powerful Snapdragon 810 quad-core processor from Qualcomm. The 64-bit octa-core CPU has a clock speed of 2GHz, and promises smooth game play and graphics rendering.

 • I.Aexandru

  poate ai auzit nu vazut

 • Pingback: LG G Flex vs iPhone 6 Plus si alte smartphone-uri Android()

 • goe

  titlu de cancan! serios? unde sunt datele despre pret si data de lansare?

 • mih

  dap, titlul este cu titlu de prezentare, mai devreme critacai apple pt ca ascunde greseli prin marketing. va voi anunta eu.

 • radu

  Nu are nici o sansa reala sa se bata cu iphone 6plus

 • adu

  Si pretul? Sau e titlu ca sa ne agate?

 • george1850

  iPhone cele mai proaste

 • macheavel

  arat super

 • macheavel

  a*

 • Pingback: Iata cat de repede se repara carcasa LG G Flex 2 dupa zgariere (Video)()