iPad Pro – un mulaj de productie al carcasei apare in imagini

iPad Pro mulaj productie

  iPad Pro, sau iPad Air Plus, este viitoarea tableta pe care compania Apple urmeaza sa o lanseze pe piata in cursul acestui an, diverse zvonuri si imagini prezentandu-i carcasa. Astazi avem o noua imagine inregistrata, aparent, intr-una dintre fabricile partenerilor companiei Apple din China, ea prezentand, ceea ce pare a fi, mulajul pentru fabricarea viitoarei sale carcase.

  Conform informatiilor aparute pana acum, iPad Pro, sau iPad Air Plus, urmeaza sa vina cu un ecran de 12.2 inch sau 12.9 inch, iar mulajul pare sa fie potrivit pentru un produs atat de mare. Desi imaginea nu este facuta chiar deasupra mulajului, din ea se pot distinge logo-ul Apple plasat in centrul carcasei, dar si ceea ce pare a fi o gaura pentru camera implementata in tableta de catre companie.

iPad Pro – un presupus mulaj al carcasei apare in imagini

  Desi nu se stie sigur daca acest mulaj este intr-ardevar pentru iPad Pro sau pentru a fabrica unitati trimise producatorilor de carcase care isi vor concepe viitoarele produse in baza lor. Indiferent de situatie, mulajul pare sa fie al unei tablete iPad si e greu de crezut ca el ar putea fi utilizat pentru o tableta existenta, interesul pentru a arata asemenea imagini fiind inexistent acum.

  Conform zvonurilor publicate in ultima vreme, iPad Pro, sau iPad Air Plus, urmeaza sa fie lansata pe piata la inceputul acestui an, insa nu inaintea primului smartwatch Apple denumit Apple Watch. Exista sanse ca tableta sa fie disponibila in magazine undeva in perioada aprilie – mai, iar asta deoarece Apple Watch ar trebui as fie lansat oficial de Apple in luna martie.

1 COMENTARIU