CES 2015: Pinć VR – carcasa ce se transforma intr-o casca cu realitate virtuala pentru iPhone (Video)

  Pinć VR este o casca pentru realitate virtuala special gandita pentru terminale iPhone, ea fiind prezenta la CES 2015 dupa o prezentare facuta acum cateva luni de zile. Pinć VR este gandita pentru a avea forma unei carcase cand este pliata, dar la descfacere ea se transforma intr-o adevarata casca pentru realitate virtuala ce poate fi intercoenctata la un iPhone.

  Principala inovatie a Pinć VR este ca ea aduce in fata ochilor nostri o interfata virtuala care poate fi controlata folosind gesturi si totul intr-un design mic. Pinć VR poate fi utilizata, dupa pliere, ca si carcasa pentru terminalele iPhone, insa in timpul utilizarii ea foloseste o camera pentru a inregistra imagini din fata noastra si a crea acea interfata virtuala.

Pinć VR CES 2015

  Mai mult decat atat, Pinć VR poate fi utilizata si pentru jocuri, iar la CES 2015 compania sa producatoare a fost prezenta cu demo tehnologic. Dupa cum va imaginati deja, aceasta le permite utilizatorilor sa isi miste capul pentru a naviga printr-o camera, sau pentru a controla un personaj, totul fiind standard in domeniul realitatii virtuale cu produse de acest gen.

  Pinć VR este deocamdata departe de a fi pregatita pentru lansare pe piata, insa faptul ca vorbim de o carcasa ce se poate transforma intr-o casca de realitate virtuala este cu adevarat interesant. In momentul lansarii, Pinć VR va avea un pret de vanzare de numari 99$, accesibil pentru majoritatea celor care detin un smartphone si vor sa incerce o asemenea tehnologie.