CES 2015: Beeline – carcasa care te asigura ca nu-ti vei pierde vreodata smartphone-ul (Video)

  Beeline este o carcasa prezentata la CES 2015 de catre un producator american, ea fiind gandita in ideea de a ne ajuta sa nu mai pierdem vreodata smartphone-urile. Desi prezentarea are in vedere persoanele care participa in mod activ la drumetii sau la diverse actiuni care implica miscari ce ar putea face ca un smartphone sa sara dintr-un buzunar, ea este utila pentru oricine.

  Beeline este capabila sa ne protejeze smartphone-urile de lovituri sau zgarieturi, insa ea vine echipata si cu u cordon din kevlar lunga de 1 metru. Folosind aceast cordon vom putea lega carcas si implicit smartphone-ul de orice obiect de imbracaminte, de bicicleta/motocicleta sau un rucsac pentrua  fi siguri ca el nu se pierde in timpul activitatilor noastre.

Beeline CES 2015

  Fiind fabricat din kevlar, cordonul are sanse minime sa se rupa chiar si in cazul unui impact puternic, deci puteti fi siguri ca nici un hot nu va reusi sa va fure smartphone-ul. Carcasa Beeline are implementat un mecanism care retrage automat cordonul in interiorul sau, astfel ca nu va trebui sa va faceti griji pentru retractarea sa su amplasarea modului de siguranta.

  Beeline are un design interesant si cu siguranta este potrivita pentru orice persoana neatenta, mai ales ca acel cordon de 1 metru permite utilizarea oriunde ne-am afla. Beeline este disponibila pentru iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ea urmand a fi comercializata la preturi incepand cu 60$ in perioada imediat urmatoare.