CES 2015: Quitbit – bricheta inteligenta care te ajuta sa te lasi de fumat

Quitbit bricheta inteligenta care te scapa de fumat

  CES 2015 aduce pentru lumea intreaga Quitbit, o bricheta inteligenta care promite sa incerce sa va ajute sa va lasati de fumat. Daca incercati de ceva vreme sa scapati de acest viciu, ei bine bricheta inteligenta Quitbit ar putea fi solutia ideala pentru voi, sau poate ar putea fi o solutie de a reduce macar consumul zilnic de tigari.

  Quitbit monitorizeaza fiecare aprindere facuta de catre voi pentru tigari si va spune in timp real cate tigari fumati zilnic. Ea permite stabilirea unor obiective privind reducerea fumatului zilnic, astfel ca va atentioneaza cand ati atins numarul maxim de tigari pe care doriti sa le fumati si poate asa va va convinge sa mai reduceti consumul de tutun.

Quitbit – bricheta inteligenta care te ajuta sa te lasi de fumat

  Quitbit interactioneaza cu o aplicatie pentru iPhone si alte smartphone-uri, in ea fiind prezeinta toata activitatea noastra privind fumatul zilnic. Bricheta in sine functioneaza cu ajutorul unei baterii si a unui sistem care aprinde tigara folosind energie electrica, fiecare aprindere fiind echivalenta cu fumarea unei tigari, chiar daca folositi bricheta la altceva.

  Co-fondatorul Quitbit sustine ca folosindu-si produsul a reusit sa se lase de fumat, dar mai important, a economisit bani in proces. Printre toate functiile brichetei inteligente exista si cea de a calcula sumele economisite de catre utilizatori prin reducerea consumului de tigari, astfel ca veti afla lunar cati bani aveti in plus multumita renuntarii la acest viciu.

  Quitbit este disponibila pentru precomanda in momentul de fata si va fi livrata incepand din luna martie.