CES 2015: BodyGuardz lanseaza folia The Crown pentru a proteja complet ecranul iPhone 6 (Video)

  BodyGuardz este una dintre cele mai importante companii producatoare de folii de protectie pentru terminale iPhone sau tablete iPad, iar la CES 2015 au venit cu un produs inovativ. Dupa cum stiti deja, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane ale caror panouri frontale sunt curbate spre marginile exterioare, iar majoritatea foliilor nu le pot proteja complet.

  In aceasta idee, in cazul unei scapari accidentale ele se pot crapa complet, insa aici intervine folia The Crown prezentata de catre BodyGuardz. Pentru a rezolva problema marginilor exterioare ale ecranelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, The Crown foloseste o structura de aluminiul in care este montata folia de protectie pentru ecranele voastre.

  Practic BodyGuardz The Crown este o folie din sticla ce a fost montata intr-o carcasa de aluminiu special gandita pentru a acoperi acele margini. Din moment ce nu puteau face folia intr-un asa mod incat sa acopere marginile, cei de la BodyGuardz s-au gandit ca atasarea unei structuri de aluminiu va rezolva problema si au avut dreptate.

CES 2015 Bodyguardz The Crown

  Din punct de vedere estetic solutia nu este 100% eleganta, insa atat timp cat ofera protectie totala, n-ar trebui sa supere prea multa lume. Principala problema ar fi totusi compatibilitatea cu diverse carcase, acea margine de aluminiu crescand grosimea terminalelor si in anumite cazuri facand imposibila montarea unei carcase pentru protejarea spatelui terminalelor.

  Cei de la BodyGuardz vor comercializa The Crown in perioada urmatoare la preturi incepand de la 35$.