Bragi Dash – castile in-ear inteligente care iti controleaza smartphone-ul in timp ce asculti muzica

The Dash casti in ear wireless

  CES 2015 s-a incheiat pe 9 ianuarie, insa in aceeasi zi au fost anuntate produsele prezentate acolo si premiate pentru inovatie. Bragi Dash este unul dintre produsele premiate pentru inovatie in cadrul CES 2015 si vorbim despre o pareche de casti in-ear inteligente care se conecteaza fara fir la terminalele iPhone, sau la alte smartphone-uri, pentru a reda muzica.

  Dupa cum puteti vedea si din imagine, vorbim despre o pereche de casti mici pe care le putem introduce in ureche si care fara fir redau muzica. In aceasta idee, oricine poate scapa de cablurile care genereaza atat de mult discomfort si poate asculta muzica linistit fara ca multe persoane sa isi dea seama ca el are in urechi o pereche de casti.

Bragi Dash – castile inteligente care iti controleaza smartphone-ul in timp ce asculti muzica

  Totusi, Bragi Dash nu sunt doar o pereche de casti, deoarece ele au implementati senzori pentru fitness si un accelerometru pentru a controla smartphone-ul. Da, ati auzit bine, castile Dash va permit sa aflati informatii despre vreme, sa acceptati sau sa respingeti apeluri, sa fortati smartphone-ul sa va citeasca mesaje si totul prin simple miscari ale capului.

  Practic Bragi Dash aduce un nou sistem de a controla smartphone-urile folosind o pereche de casti si probabil vorbim despre primul produs de acest gen lansat vreodata. Ideea din spatele castilor Dash este extraordinara si singura problema care mai ramane pentru utilizatori este grija pe care trebuie sa o aiba pentru a nu pierde produsul.

  Bragi Dash urmeaza sa fie disponibile in viitorul apropiat inclusiv in Europa la preturi incepand de la 399$.