Insidout schimba complet interfata iOS 8

Insidout tema iOS 8

  Insidout este o noua tema lansata in Cydia pentru iPhone si iPod Touch-urile noastre, ea fiind gandita pentru a schimba complet interfata ecranului principal al iOS 8 si nu numai. In imaginea de mai sus aveti o reprezentare a schimbarii pe care aceasta tema o va aduce pentru iDevice-urile noastre si observati ca vorbim despre o regandire a modului in care sunt afisate aplicatiile.

  Conform dezvoltatorului sau, Insideout este compatibila cu toate terminalele iPhone, inclusiv iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ea avand nu mai putin de 130 de iconite pentru aplicatiile instalate in terminale. Trei seturi de iconite sunt prezente impreuna cu 10 tipuri de badge-uri, o noua interfata pentru ecranul de blocare si multe HTML-uri care permit schimbarea aspectului ecranului principal.

Insidout will change completely your springboard and also your lockscreen. Full Supports: iPhone 6, 6 Plus, 5, 5c, 5s. Needed: iOS 8, ThemeLib, ClassicBadges, iWidgets, SBHTML, Groovylock or LockHTML3 and Iconomatic.

  • 3 Icon Sets.
  • 130+ icons full support 180px.
  • ClassicBadges Color. 10 optional.
  • SBHTML can FAST change color in Settings -  GroovyBoard (SBHTML)
  • Lockscreen slideshow – slide to change Images with your finger.
  • Many Beautiful SBHTMLs

  Insidout este disponibila pentru descarcare din repo-ul ModMyi al Cydia.

Articolul precedentCobalia aduce o noua functionalitate pentru task switcher-ul iOS
Articolul următorCaut dezvoltator de aplicatii pentru iOS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.