Caut dezvoltator de aplicatii pentru iOS

  La sfarsitul anului trecut v-am promis ca aplicatia iDevice.ro va fi actualizata pentru iOS 8, iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPad si daca dezvoltatorul care si-a asumat proiectul, pe numele sau Sebastian Dobrincu, ar fi fost un om serios, acum ati fi avut o aplicatie noua. Avand in vedere ca acest lucru nu s-a intamplat, acum trebuie sa caut o persoana serioasa care sa se ocupe de proiect.

  Caut un dezvoltator de aplicatii pentru iOS care sa fie in primul rand serios, sa se apuce de proiect acum si sa il finalizeze in cel mai scurt timp posibil pentru ca aplicatia sa ajunga in App Store. Este desigur necesar sa aveti experienta in dezvoltarea de aplicatii si astept un email de la voi pe zaone@idevice.ro daca sunteti interesati, detaliile despre proiect urmand a fi discutate acolo.

  Va rog sa nu-mi trimiteti email-uri daca nu aveti timp sa faceti proiectul acum, munca nu va fi gratuita, dar trebuie facuta rapid si bine.

Articolul precedentInsidout schimba complet interfata iOS 8
Articolul următorWallpaper iPhone, iPod Touch, iPad – 12.01.2015
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.