Cobalia aduce o noua functionalitate pentru task switcher-ul iOS

Cobalia

  Cobalia este un nou tweak pentru iDevice-urile care au jailbreak facut, el fiind dezvoltat in ideea de a ne oferi o functionalitate suplimentara pentru task switcher-ul de aplicatii. Mai exact, tweak-ul implementeaza in acest meniu o serie de toggle-uri pe care le-am putea vedea in mod normal in Control Center, ele fiind configurabile prin intermediul unui meniu de setari al aplicatiei Settings.

  In ceea ce priveste toggle-urile ce pot fi adaugate acolo, vorbim despre butoane care permit controlarea AirPlane Mode, a conexiunii Wi-Fi, a sistemului Do Not Disturb, a sistemului de rotire automata e ecranelor si nu numai. Toate toggle-urile pot fi activate sau dezactivate dupa bunul nostru plac, astfel ca veti vedea in task switcher doar ceea ce aveti cu adevarat nevoie.

Compatible with iOS 8. Replace the recent contacts list in the iOS 8 app switcher with a useful row of switches. Thanks to Alfonso Dingo Torres (@CPVideoMaker) for the concept. Configure options from Settings.

  Cobalia este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul BigBoss al Cydia.

Articolul precedentOopsLock impiedica blocarile accidentale ale unui iPhone sau iPad
Articolul următorInsidout schimba complet interfata iOS 8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.