MagCharge – cablul cu incarcare magnetica pentru iPhone (Video)

  MagCharge este denumirea unui accesoriu extrem de interesant destinat terminalelor iPhone, el avand rolul de a aduce conceptul MagSafe in iDevice-uri. Pentru Mac-urile sale compania Apple folosete cabluri MagSafe in vederea incarcarii, adica un cablu care se ataseaza cu magneti la portul de incarcare si faciliteaza incarcarea rapida.

  Pentru iPhone sau iPad nu exista un asemenea produs oficial din partea Apple, dar aici intervine accesoriul MagCharge. In clipul video de mai sus il aveti prezentat si dupa cum puteti vedea, vorbim despre un accesoriu Lightning care se introduce in portul Lightning al terminalelor noastre, la el putand fi conectat un cablu de incarcare magnetic pentru a facilita incarcarea.

  Utilizand MagCharge nu va mai trebui decat sa apropiati cablul de incarcare de terminalul vostru, iar procesul de incarcare va incepe imediat. Din pacate cablul nu poate fi utilizat si pentru transferul de date, astfel ca pentru aceasta procedura va trebui sa scoateti de fiecare data accesoriul Lightning din terminalul vostru in vederea conectarii la un PC.

  MagCharge asteapta deocamdata finantare prin intermediul Indiegogo si are nevoie de 20.000$ pentru a ajunge pe piata, dar probabil va primi banii. Ideea in sine este extrem de interesanta si cu sustinerea utilizatorilor ea are sanse foarte mari sa fie transformata in realitate, asta deoarece Apple nu ne va oferi o asemenea optiune vreodata pentru produsele sale.