OopsLock impiedica blocarile accidentale ale unui iPhone sau iPad

OopsLock

  OopsLock este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau ne putem asigura ca nu vom bloca accidental terminalele noastre in timpul utilizarii. Problema devine si mai mare in cazul in care aveti un cod de siguranta setat fara Touch ID, deblocarea continua a terminalelor noastre cu un cod de siguranta putand deveni extrem de suparatoare.

  In aceasta idee, tweak-ul OopsLock ne ofera posibilitatea de a seta o intarziere pentru blocarea terminalelor astfel incat o apasare a butonului Home va anula comanda de blocare a acestuia. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, tweak-ul permite alegerea unei perioade de intarziere pentru blocare, aceasta putand fi de minim o secunda si maxim cateva zeci.

OopsLock is a simple and useful tweak that makes smarter your screen: thanks to it when your idevice is locked, you have a short span of time (configurable) to bypass the lockscreen, just pressing the home button, being quickly operative without the insertion of the passcode. This tweak can be useful when you lock your device and few seconds later, remember you had something else to get done. With a simple pression, the lockscreen is bypassed preserving you from tedious pin insertion.

  OopsLock este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.