Pretul Apple Watch este prezentat in primele estimari

Apple Watch

  Apple Watch va fi lansat in martie de catre Apple, iar aseara iOS 8.2 beta 4 ne-a dezvaluit existenta unei aplicatii dedicate care va permite controlarea funcitonalitatii sale si nu doar atat. Desi stim o multitudine de informatii cu privire la viitorul produs, ceea ce deocamdata nu stim este pretul Apple Watch cerut de catre compania Apple in momentul lansarii pe piata.

  Apple a mentionat faptul ca pretul Apple Watch va incepe de la 350$, insa deocamdata nu se stie sigur ce preturi vor fi practicate pentru toate modelele viitorului produs. In aceasta idee, cineva a facut o estimare cu privire la viitoarea politica de preturi ce ar urma sa fie practicata de catre compania americana si vorbim despre preturi diferite pentru diverse modele.

Pretul Apple Watch – iata primele estimari

  • Apple Watch Sport 38mm 8GB with one fluoroelastomer band: $349
  • Apple Watch Sport 42mm 8GB with one fluoroelastomer band: $449
  • Apple Watch stainless 38mm 16GB with no band: $549
  • Apple Watch stainless 42mm 16GB with no band: $649
  • Apple Watch Edition gold 38mm 32GB with no band: $2299
  • Apple Watch Edition gold 42mm 32GB with no band: $2499

  Dupa cum puteti vedea deja, pretul Apple Watch ar urma sa fie de 350$ in versiunea de 38mm si ar putea fi cu 100$ mai scump in versiunea de 42mm, diferenta de pret fiind enorma. In aceasta idee, pretul ar urma sa creasca cu cate 100$ de la o versiune la alta, cele din aur putand avea un pret de pornire de 2300$ in cea mai mica versiune cu 32 GB spatiu de stocare.

  Ca sa fiu sincer, imi vine destul de greu sa cred ca pretul Apple Watch va impune o diferenta de 100$ intre modelele de dimensiuni diferite, mai ales ca ele vor avea teoretic acelasi spatiu de stocare. Usor de crezut ar fi ca pretul Apple Watch pentru modelele sport si cele cu curea din otel va avea o diferenta de minim 100$, insa totul va depinde de ceea ce va decide Apple, dar trebuie sa va asteptati la preturi mari pentru produs.