Prima Pagina aplicatii CrashReporter te ajuta sa afli rapid de ce se inchid aplicatiile

CrashReporter te ajuta sa afli rapid de ce se inchid aplicatiile

CrashReporter

  CrashReporter este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 8, el ajutandu-ne sa aflam rapid de ce se inchid aplicatiile instalate in terminale. In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata log-urile de crash-uri pentru aplicatiile care se inchid subit in terminalele noastre, el afisand motivul pentru care se inchid ele in timpul utilizarii.

  Folosind CrashReporter puteti diagnostica rapid motivele in baza carora o aplicatie inceteaza sa mai functioneze si le puteti rezolva imediat pentru a putea continua sa folositi aplicatia. In cazul in care nu va puteti da seama ce anume genereaza problema, tweak-ul va ofera posibilitatea de a trimite un crash log dezvoltatorului pentru a primi ajutor din partea sa in a utiliza aplicatia.

CrashReporter is an iOS app for viewing the details of a crash, determining the possible cause of said crash, and reporting this information to the developer(s) responsible. This tool is open source. If you find a bug or have a feature request, please contact me or submit a patch via the project site.

  CrashReporter este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul BigBoss al Cydia,