CrashReporter te ajuta sa afli rapid de ce se inchid aplicatiile

CrashReporter

  CrashReporter este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 8, el ajutandu-ne sa aflam rapid de ce se inchid aplicatiile instalate in terminale. In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata log-urile de crash-uri pentru aplicatiile care se inchid subit in terminalele noastre, el afisand motivul pentru care se inchid ele in timpul utilizarii.

  Folosind CrashReporter puteti diagnostica rapid motivele in baza carora o aplicatie inceteaza sa mai functioneze si le puteti rezolva imediat pentru a putea continua sa folositi aplicatia. In cazul in care nu va puteti da seama ce anume genereaza problema, tweak-ul va ofera posibilitatea de a trimite un crash log dezvoltatorului pentru a primi ajutor din partea sa in a utiliza aplicatia.

CrashReporter is an iOS app for viewing the details of a crash, determining the possible cause of said crash, and reporting this information to the developer(s) responsible. This tool is open source. If you find a bug or have a feature request, please contact me or submit a patch via the project site.

  CrashReporter este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul BigBoss al Cydia,

3 COMENTARII