Un partener Apple lanseaza un smartphone protejat de sticla de safir

0

Desay smartphone safir

  2014 a fost anul in care toata lumea astepta un iPhone 6 al carui ecran urma sa fie protejat de un panou din sticla de safir, insa din pacate compania americana nu a reusit sa aduca pe piata un asemenea produs. In ciuda eforturilor esuate ale companiei Apple, un partener asiatic al sau a lansat recent un smartphone al carui ecran este protejat de un panou cu sticla de safir.

  Desay este partenerul in cauza, compania Apple contractandu-l in momentul de fata pentru a produce baterii dedicate iPhone, iPad si iPod Touch-urilor, el lucrand de ani buni de zile cu Apple. Desay Magical Mirror X5 este smartphone-ul care beneficiaza de acest panou de protectie din sticla de safir si ramane de vazut daca el va fi la fel de rezistent precum se asteapta lumea sa fie.

State-controlled electronics maker Desay has started taking preorders for its new 5-inch sapphire-screen phone called Magical Mirror X5 through China Mobile, the world’s largest mobile carrier by subscribers in the country. The new phone with a sapphire screen, which is second only to diamonds in mineral hardness, is priced at 999 yuan ($160), it said.

  Apple a colaborat cu GT Advanced pentru a incerca sa produca sticla de safir pentru a proteja ecranele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, dar totul a dus la falimentul companiei. In cazul Desay nu se stie daca aceasta companie colaboreaza dintr-un punct de vedere sau altul cu Apple pentru aceasta initiativa, insa nu ar fi exclus ca in viitor colaborarea dintre companii sa fie mult mai extinsa.

  Desay Magical Mirror X5 este vandut la pretul de aproximativ 160$ in China de catre companie si este suficient de ieftin pentru a atrage atentia unui numar mare de persoane dornice sa gaseasca un dispozitiv ieftin.