Apple Watch – vanzari estimate de 35 de milioane de unitati in primul an

Apple Watch va fi vandut in 35 de milioane de exemplare in primul an dupa lansare conform analistilor americani care au discutat cu posesori ai iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Apple Watch vanzari

  Apple Watch va fi lansat in luna martie, conform celor mai recente zvonuri aparute pe internet, partenerii companiei americane pregatindu-se deja sa initieze productia produsului. Avand in vedere interesul enorm pentru Apple Watch, analistii americani au incercat sa afle care este interesul pentru produs, ei estimand ca 35 de milioane de unitati urmeaza sa fie vandute in primul an.

  Informatiile au fost obtinute in baza unui studiu derulat in randul posesorilor de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, 18% dintre acestia sustinand ca vor cumpara Apple Watch, 11% sustinand ca ar putea-o face. Combinand aceste procente, analistii de la Credit Suisse sustin ca 35 de milioane de unitati vor fi vandute intr-un an, dar cifra este estimativa.

  Pana acum majoritatea analistilor sustineau faptul ca Apple va vinde intre 10 milioane si 37 de milioane de unitati ale Apple Watch, marja fiind enorma pentru un asemenea produs. Acum avem totusi putina claritate multumita Credit Suisse si probabil in urma acestui studiu vor fi derulate altele pentru a prezenta o idee mai clara cu privire la cererea existenta pentru Apple Watch.

  In ciuda estimarii, cei de la Credit Suisse sustin ca Apple va produce maxim 20 de milioane de unitati ale Apple Watch in primul an de existenta, asta pentru a evita crearea unei oferte mai mari decat cererea. Daca acest lucru se va dovedi a fi adevarat, atunci Apple va ave din nou probleme in a multumi toti utilizatorii dornici sa le cumpere, dar acest lucru se intampla anual.

  Dimineata am aflat aplicatia companion Apple Watch pentru iPhone si daca toate informatiile de pana acum se vor dovedi a fi adevarate, atunci vom avea parte de un produs extrem de interesant in martie.