Parintele iPod-ului conduce echipa ce dezvolta Google Glass

Google pregateste lansarea Google Glass 2 in perioada urmatoare, iar dezvoltarea noului produs va fi supervizata de catre Tony Fadell, cel supranumit "parintele iPod-ului".

Google Glass

  Google Glass este un produs lansat de catre Google cu ceva timp in urma si vorbim despre o pereche de ochelari capabili sa proiecteze o interfata virtuala in fata ochilor utilizatorilor. Google a dezvoltat proiectul Glass pentru mai bine de un an de zile si a vandut produse utilizatorilor din lumea intreaga, iar acum trece la urmatorul nivel.

  Anul trecut Google a cumparat o companie numita Nest care produce termostate inteligente, ea fiind fondata de catre “parintele” iPod-ului, Tony Fadell. De la conducerea echipei acelei companii, Fadell a devenit acum seful echipei care dezvolta Google Glass in cadrul companiei Google, el urmand a superviza lansarea Google Glass 2015.

Nest co-founder and CEO Tony Fadell is adding to his responsibilities Google Glass, which Thursday is exiting the experimental Google X unit that birthed it. The unit will exit Google X to stand on its own. Ivy Ross, its leader, will report to Nest co-founder and CEO Tony Fadell.

  Programul Google Glass Explorer va fi inchis de catre Google in perioada imediat urmatoare pentru a facilita o lansare a noului model Google Glass in perioada urmatoare. Google Glass are un pret de vanzare de 1500$ si desi a fost prezentat ca un produs extrem de interesant, el nu s-a vandut in cantitati considerabile.

  Pentru Google Glass 2 nu se stie deocamdata ce va implementa compania Google pentru a imbunatati produsul, insa probabil vorbim despre un upgrade interesant. Nu se stie cand ar urma sa fie lansat acest produs sau daca el va pastra pretul mare al primului model, insa este clar ca Google Glass este in centrul atentiei companiei Google.