Google Maps update este disponibil in App Store cu o multitudine de noutati

Google Maps

  Google Maps este aplicatia de navigatie GPS lansata de catre compania Google in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind actualizata in cursul noptii trecute de catre cei din Mountain View. Noua versiune a aplicatiei aduce posibilitatea de a filtra cautarile pentru restaurante, optiunea de a vizualiza informatii despre vreme in diverse locatii de pe glob, optiunea de a defini PIN-uri pentru punctul de plecare si destinatia unei calatorii si nu doar atat.

  • Filter searches for restaurants by cuisine type
    See current weather information for cities around the world
    Drop a pin for your starting and destination points in directions and navigation
    Add public transport directions to your calendar
    Business owners, claim your listing page to manage your presence on Maps
    Additional options for sharing places
    Bug fixes

  Aplicatia permite adaugarea de directii pentru transport in comun in aplicatia Calendar, le permite administratorilor de afaceri sa preia controlul asupra listarilor propriilor localuri prezente in Google Maps, ofera noi optiuni pentru partajarea de locatii si contine rezolvari ale bugurilor vechi. Aplicatia Google Maps este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Google Maps

Gratuit

DESCARCA





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: The Google Maps app for iPhone and iPad makes navigating your world faster and easier. Find the best spots in town and the information you need to get there.

Comprehensive, accurate maps in 220 countries…


Dimensiunea aplicatiei este: 24.3 Mb


1 COMENTARIU

  1. In Romania Slovenia , Slovacia , Bulgaria nu functioneaza cautarea de hoteluri , restaurante etc . In Ungaria , Cehia vad ca merge .