iOS 8.1.3 – cand va fi lansat ?

Lansarea iOS 8.1.3 era "programata" pentru saptamana aceasta, in zilele de marti sau miercuri, conform unor zvonuri recente, insa deocamdata Apple a oferit doar iOS 8.2 beta 4 dezvoltatorilor de aplicatii.

iOS 8.1.3 lansare

  Saptamana trecuta au aparut primele informatii privind lansarea iOS 8.1.3, surse din interiorul Apple afirmand ca se pregateste lansarea unei noi versiuni a sistemului de operare, majoritatea speculand ca ar fi vorba despre iOS 8.1.3. Lansarea trebuia sa aiba loc marti sau miercuri, insa luni iOS 8.2 beta 4 a fost pus la dispozitia dezvoltatorilor si pana acum Apple nu a mai lansat vreo actualizare.

  Avand in vedere ca primesc intrebari constante cu privire la detaliile legate de lansarea iOS 8.1.3, ei bine va spun ca in momentul de fata nu se stie cand va ajunge aceasta versiune a sistemului de operare. Exista sanse ca Apple sa o lanseze astazi, maine sau chiar saptamana viitoare, insa e foarte probabil ca zvonul de saptamana trecuta sa fi avut legatura cu iOS 8.2 beta 4.

  In aceasta idee, nu pot decat sa va recomand sa aveti rabdare deoarece in momentul in care actualizarea va fi pregatita pentru distributie in masa, compania Apple o va oferi tuturor utilizatorilor. Separat va recomand sa nu va “agitati” foarte mult in legatura cu lansarea iOS 8.1.3, deoarece actualizarea nu este prezentata ca aducand foarte multe schimbari importante ci poate doar unele rezolvari de probleme minore si o imbunatatire nu foarte radicala a performantelor.